Продукти за 9-10 рулца
1/4 пушени пилешки гърди
1/2 тиквичка
1 стърк пресен лук
50 гр. зеле
50 гр. синьо сирене
1-2 с.л. балсамов оцет
1-2 с.л. зехтин
1 к.л. захар мусковадо или мед
1-2 ч.л. пикантна паста сечуан / чили сос /
1 пак. оризови кори
Приготвяне :
Запържете пастата и мусковадото в зехтина и последователно добавяйте нарязаните на
ивички моркови, тиквичка и зелето.Навлажнявайте с вода оризовите кори, докато се отпуснат.Сложете в тях от глазираните зеленчуци, добавете от пушеното пиле и лучените пера и парченце от синьото сирене.Подредете рулцата в намаслена тавичка и ги намажете със зехтин.Пекат се за бързо в загрята на 220 градуса, докато придобият леко златист цвят.Може да се направят и на тиган.
Няма коментари:
Публикуване на коментар