И продуктите..
1 морков
1 прясна чушка
1 глава лук
1 праз
1 картоф
2-3 шепи фиде
2 яйца
зелев сок
зелев сок
брашно, чубрица, черен пипер, сол, магданоз и целина
Овкусете каймата с чубрица и черен пипер.Сложете водата в човена да завира, като
предвидите място за зелевият сок.Оформете топчетата и ги оваляйте в брашно.Подсолете водата и сипете топчетата.Нарежете зеленчуците и когато топчетата изплуват на повърхността оберете пяната и добавете зеленчука.След 10-на минути сложете нарязаният картоф, а като се свари, налейте зелевия сок и сипете фидето.Размийте малко брашно, за да уплътните супата.Овкусете с чубрица, черен пипер и преди да смъкнете от котлона поръсете с наситнения магданоз и целината.Разбийте яйцата с малко сол и лимонтозу.Ако искате да стане плътна, не оставяйте супата да изстива.При постоянно бъркане,направете застройката.Ако приготвяте тази супа през лятото, просто заменете зелевият сок с домати.
предвидите място за зелевият сок.Оформете топчетата и ги оваляйте в брашно.Подсолете водата и сипете топчетата.Нарежете зеленчуците и когато топчетата изплуват на повърхността оберете пяната и добавете зеленчука.След 10-на минути сложете нарязаният картоф, а като се свари, налейте зелевия сок и сипете фидето.Размийте малко брашно, за да уплътните супата.Овкусете с чубрица, черен пипер и преди да смъкнете от котлона поръсете с наситнения магданоз и целината.Разбийте яйцата с малко сол и лимонтозу.Ако искате да стане плътна, не оставяйте супата да изстива.При постоянно бъркане,направете застройката.Ако приготвяте тази супа през лятото, просто заменете зелевият сок с домати.
Няма коментари:
Публикуване на коментар